085 - 00 41 8 31

Relax ontspannings massage

Een moment voor jezelf, even ontsnappen aan de drukte van alledag, weg van alle prikkels én nieuwe positieve energie opdoen.

Bij BodyOne massage in Gorssel kunt u genieten van deze heerlijke ontspannings massage.

Wat kunt u verwachten van een ontspanningsmassage bij BodyOne

Bij het korte intakegesprek bespreek je samen met mij hoe de invulling van je behandeling eruit gaat zien. In de behandelruimte krijg je de privacy om je uit te kleden. De massagetafel heeft een uitsparing voor je gezicht, zodat je comfortabel kan liggen en je je compleet kunt concentreren op je ontspanning. Afhankelijk van je gekozen massage worden er heerlijke oliën gebruikt. Een ontspanningsmassage kun je al boeken vanaf 30 minuten, maar ook 60 of 90 minuten behoren tot de opties - voor als je echt toe bent aan een verwenmoment! Geniet van rustgevende achtergrondmuziek en geef tijdens de massage vooral aan of de druk van de massage wat zachter of juist wat harder mag zijn.


Hotstone massageVoor de zeer populaire hotstone massage kunt u uiteraard ook bij BodyOne terecht

Wat kunt u verwachten van een ontspanningsmassage bij BodyOne

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

Wanneer je op de massagetafel ligt, zal ik een heerlijke olie op je huid aanbrengen. Vervolgens wordt er eventueel een handdoek geplaatst tussen jouw huid en de warme basaltstenen. Op het moment dat je volledig ontspant en gewend bent aan de temperatuur van de stenen, zal ik langzaam met de stenen over je lichaam masseren. Zo nu en dan zullen de stenen op een bepaalde plek van het lichaam worden gelegd zodat de warmte tot diep in je lichaam kan doordringen. Je zult direct merken dat stress en zorgen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Hoofd en nek massage


De Hoofd Schouder en Nekmassage is de perfecte massage voor wanneer je spanning en stress wil verliezen.

Wat kunt u verwachten van een hoofd nek massage bij BodyOne

De schouders, nek en hoofd zijn plaatsen waar veel spanningsklachten voorkomen. De spanning wordt vast gehouden op deze lichaamsdelen bij psychische of fysieke overbelasting. Tijdens een relatie of tijdens je werk kun je letterlijk een last op je schouders dragen. Wanneer je veel achter een computer zit op de verkeerde manier kun je ook last krijgen van vast zittende nek en schouderspieren. Dit kan bijvoorbeeld hoofdpijn en andere pijnklachten veroorzaken.

Deze massage heft blokkades in de spieren op en zorgt voor een goede doorstroom van de energie. De massage zorgt ervoor dat je lichamelijk en geestelijk weer heerlijk kunt ontspannen.


aromatherapie


Een massage krijgen is natuurlijk nooit een straf, maar wat nou als je een massage nóg beter kan maken met aromatherapie, door middel van essentiële, ofwel etherische olie? Een aromatherapie-massage zorgt voor een goede nachtrust en helpt bij aanhoudende menstruatieklachten, problemen met de stoelgang en zelfs bij eczeem. Vanwege de effecten van de oliën is deze massage niet geschikt wanneer je zwanger of een nierpatiënt bent. Wanneer je stressklachten of vermoeidheidsklachten hebt, zal een aromatherapie-massage je een echte oppepper geven. Spanningen en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon en daarnaast is je lichaam na deze behandeling volledig ontspannen. Voorbeelden van veel gebruikte oliën zijn druivenpitolie, jojoba-olie, amandelolie, eucalyptusolie en lavendelolie. Heb je een lievelingsgeur of specifieke wensen? Dan kan het gebruik van de oliën worden afgestemd op jouw wensen. Zo zorgt eucalyptus voor een betere concentratie en meer creativiteit en kalmeert lavendel juist je zenuwen. Bij een massage met aromatherapie wordt dan ook de kracht van geur gebruikt om het optimale uit je relaxmoment te halen.