085 - 00 41 8 31

over ons

Een moment voor jezelf, even ontsnappen aan de drukte van alledag, weg van alle prikkels én nieuwe positieve energie opdoen.
Bij BodyOne massage in Gorssel kunt u genieten van deze heerlijke ontspannings massage.

Mijn naam is Brenda, gediplomeerd allround wellnessmasseur. Mijn ambitie om mijn eigen sfeervolle massagepraktijk tebeginnen is werkelijkheid geworden. Ik vind het erg belangrijk dat mijn gasten zich op hun gemak voelen en de massagepraktijk verlaten met ontspannen gevoel.
Iedereen verdient een relaxmoment voor zichzelf!

Bij het korte intakegesprek bespreek je samen met mij hoe de invulling van je behandeling eruit gaat zien. In de behandelruimte krijg je de privacy om je uit te kleden. De massagetafel heeft een uitsparing voor je gezicht, zodat je comfortabel kan liggen en je je compleet kunt concentreren op je ontspanning. Afhankelijk van je gekozen massage worden er heerlijke oliën gebruikt. Een ontspanningsmassage kun je al boeken vanaf 30 minuten, maar ook 60 of 90 minuten behoren tot de opties - voor als je echt toe bent aan een verwenmoment! Geniet van rustgevende achtergrondmuziek en geef tijdens de massage vooral aan of de druk van de massage wat zachter of juist wat harder mag zijn.

Brenda
Owner